Webcamsex met Verona van de Leur

Webcamsex op MilfCams.nl

Webcamsex met Verona van de LeurCammen is iets waar ik als man helemaal gek op ben. Ik doe het nooit met familie, die wonen haast allemaal bij mij in de buurt en degenen die ver weg wonen, daar wil ik niet eens iets meet e maken hebben, dat zijn van die omhoog gevallen piepeltjes waar ik een broertje dood aan heb. Nee, als ik ga cammen, dan doe ik het voor de seks. Vroeger zat ik nog wel eens op MSN of Yahoo chat, maar dat is allemaal zo achterhaald en de meeste “meiden” die ik daar uiteindelijk voor de cam kreeg, bleken kerels te zijn die of stiekem op ontblote pikken wilde rukken, of een gast voor schut wilden zetten en zich dan helemaal kapot gingen lachen, helemaal als ze het later op het internet zouden plaatsen, voor ieders genoegen, behalve die van jezelf, helemaal omdat je dan zo slim bent geweest om je kop in beeld te laten komen, voordat je je lul hebt laten zien.

Sinds een paar jaar ga ik naar MilfCams.nl, waar de meest waanzinnige vrouwen klaar zitten om lekker met hun geile kutjes te spelen, heerlijk met hun dikke borsten gaan schudden en speeltjes in ieder gaatje steken voor al hun opgewonden en vaak al heftig rukkende kijkers. Zo zat ik vanmorgen nog lekker voor de webcam, mijn pik was al goed hard en ik had er echt zin in. Ik zat wat te scrollen langs al die meiden en kwam Verona van de Leur tegen. Ik had al wel gehoord dat zij aan webcamsex deed, maar had haar nog nooit echt in actie gezien. Dit was dus de kans waar ik op had zitten wachten, want zo’n lenig meisje moet toch heel wat in huis hebben, dacht ik zo bij mijzelf.

En inderdaad, wat was die meid toch ongelooflijk lenig. Ik zette haar webcam aan en zag haar eerst niet in beeld, toen er ineens twee ontblote benen van beneden op mijn scherm omhoog kwamen. Daarna zag ik twee stevige, goedgevormde billen en een stukje rug. Langzaam ging het naar achteren, zodat meer en meer van dat lichaam in beeld kwam. Ik zag toen pas wat ze aan het doen was. Die geile Verona liep op haar handen en had een dikke dildo in haar kutje zitten en op die manier liep ze de kamer door. Het was puur amusement, ik hou daar wel van, als de meiden dat beetje extra kunnen geven, wat vele andere camsletjes niet kunnen doen, omdat ze die kwaliteiten gewoon niet bezitten. Mijn pik hield ik in mijn hand, helemaal toen Verona op één hand ging staan en de dildo in en uit haar kutje begon te laten gaan. Wat was dat geil zeg en wat een kracht had ze in haar armen. Ik stelde mij voor dat ze met diezelfde kracht mijn lul aan het afrukken was, mijn pik begon meteen ene beetje zeer te doen dus liet ik die gedachte maar meteen weer los, geen aangename fantasie.

Verona kwam zeer behendig weer overeind, liep dichter naar het beeld en drukte haar mooie stevige tieten in het scherm, waardoor ik haast de neiging kreeg om mijn scherm te gaan likken, terwijl ik lekker aan het rukken was. Ach, wat kon mij het ook schelen, ik was alleen, niemand die mijn rare gedrag kon zien. Ik likte op de plek waar één van haar tepels tegen haar cam aandrukte en beeldde mijzelf in dat ik echt aan die tepel zoog en kon haar in mijn hoofd horen zeggen dat ze het zo lekker vond en smeekte of ik door wilde gaan. Ik sloot mijn ogen en raakte even verzeild in mijn eigen fantasiewereld en begon te beseffen dat ik naar een cam aan het kijken was en opende mijn ogen meteen weer. Verona had inmiddels een andere positie aangenomen. Ze lag op haar rug, met haar benen wijd en lag nog steeds met die dikke dildo in haar sappige kutje te spelen, maar had nog iets extra’s toegevoegd aan haar geile live spel. Ze lag niet alleen met iets in haar kutje, maar ook met een aantal Chinese balletjes in haar reet! Die trok ze er steeds een stukje uit, liet ze er weer in glijden en dat ging zo een tijdje door, tot ze hen er helemaal uittrok en in haar mondje nam. Ik keek vol verbazing en was zo heftig aan het rukken, ik stond op het punt klaar te komen. Ik had geen idee dat Verona van de Leur zo kinky was! Ik trok sneller en sneller en kwam klaar, op het moment dat haar vriend binnen kwam lopen, zijn pik in haar mond drukte en haar ranzig hard in haar keel begon te neuken. Het was echt niet normaal, wat een slechte timing! Ik kwam klaar op het moment dat ze écht helemaal los begon te komen. Ze gooide de Chinese ballen aan de kant, trok de dildo uit haar kut en ging in de spagaat zitten zuigen aan die dikke levende pik voor haar.

Ik baalde op dat moment en klikte (dom als ik was) haar cam dicht. Ik hoop dat ik hem de volgende keer ook weer aan zal treffen als Verona aan het spelen is, dan zal ik er voor zorgen dat ik een stukje rustiger ga trekken. Ik wil toch dolgraag een keertje zien hoe die natte lenige meid voor de sexcam te grazen genomen wordt in al haar flexibele gaatjes!

Chat met Verona bij MilfCams.nl

Chat nu op MilfCams.nl