Stefislive lijkt sprekend op mijn Juf Steffy

Webcamsex op MilfCams.nl

De eerste vrouw op wie ik ooit verliefd werd, was Juf Steffy. Ik was een jochie van 11. Juf Steffy was denk ik een jaar of 33. Ik viel toen al op milfs. Ik vond Juf Steffy prachtig om te zien. Ze had blauwe ogen en lange rode haren. En een lekkere volle kont. Daar had ik toen al oog voor. Ik weet het nog goed. Onder biologieles – seksuele voorlichting -, stak ik vlug mijn vinger op en vroeg op lacherige toon: “Is het schaamhaar op uw kut óók ROOD?” Mijn klasgenoten begonnen te lachen. Weet je wat Juf Steffy antwoordde? Ze schudde haar hoofd en zei: “Ik ben KAAL.” Kaal? Dat begreep ik niet. Ik had ook willen vragen wat haar favoriete standje en plekje waren, maar dat durfde ik niet meer. Waarom vertel ik je dit? Omdat ik laatst op de website Milfcams.nl Stefislive (29) uit Utrecht tegenkwam. Deze mooie roodharige meid lijkt sprekend op mijn prachtige Juf Steffy. Ik las op haar profielpagina dat zij in het dagelijks leven voor de klas staat. Ze schrijft:

“Ik Steffy, hou van een praatje en leef een lifestyle leven. In het dagelijks leven sta ik voor de klas. Mijn profiel is open en eerlijk, ik ga uit van discretie en dit is wederzijds.”

De vraag die ik niet durfde te stellen aan mijn Juf Steffy van vroeger, namelijk: in welk standje en op welk plekje ze het graag deed, beantwoordde Stefislive wel: “Mijn favoriete standje is Doggystyle en mijn favoriete plekje(s) zijn Mijn G-spot.” Onder het kopje “Meer over mij” las ik dat Steffy een grote fan is van Juf Ank, uit het televisieprogramma De Luizenmoeder.

Ik besloot met Juf Steffy te gaan chatten en ging haar chatbox binnen. Steffy zag me binnenkomen, dus ik typte in mijn chatvenstertje: Hallo, Juf Steffy!” Ik was niet de enige gast, er waren er veel meer. Weet je wat Juf Steffy toen deed? Ze sprong uit haar bed en begon in haar handen te klappen en te zingen:

“Hallo allemaal,
wat geil dat je er bent
Ben je voor het eerst hier,
of ben je al bekend?

Stamp met je voeten
zet je handen in je zij.
Ik ben Steffy (met 75D natuurlijke borsten en een lekkere volle kont!)
en wie ben jij?”

Ik kreeg ‘m niet meer omhoog.

Wil je webcamsex met Stefislive? Ga dan naar Milfcams.nl

Chat nu op MilfCams.nl