Juf Laura geeft les op Polder Webcamsex

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Lovense lush aanwezig, welke man wil echt met mij spelen en me laten komen en trillen van genot? ? Veel geile speeltjes, dildo s, vibrators, butpluggs.! Welkom leuke man, in mijn prive paradijsje! Waar lust en genot centraal staan. Misschien heb je hier…

Naam: juflaura
Leeftijd: 40
Woonplaats: Groningen
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw:
Kleur haar: blond
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

>> Profielpagina

Ik heb me kapot gelachen om De Luizenmoeder. Ken je dat televisieprogramma? Met Juf Ank. Wat een humor heeft die vrouw. Heerlijk, zo lekker hard en politiek incorrect! Ik weet eigenlijk maar 1 minpuntje te noemen op De Luizenmoeder: er wordt nou nooit eens in geneukt! En reken maar dat op scholen heel wat leraren Juf Ank of Juf Tessa even lekker bij de billen pakken. Na De Luizenmoeder denk ik soms nog weleens terug aan mijn eigen schooltijd. Ik kreeg les van Juf Laura. Ik zat in de laatste klas, in mijn tijd heette dat geloof ik groep 6. Juf Laura was niet alleen een beetje streng, ik vond haar stiekem ook heel mooi. Ze had lange blonde haren, blauwe ogen, ze rook heel lekker en ze had hele grote tieten. Borsten – pardon!

Ik kan me nog herinneren dan Juf Laura op een middag de klas binnenkwam. Veel te laat, voor haar doen. We zaten op haar te wachten. Juf Laura had rode blossen op de wangen en haar lange haren zaten in de war. Toen ze in haar stoel ging zitten, trok ze haar rokje recht en deed haar bloes goed. Ik zag het en stak mijn vinger omhoog en gilde: “Juf Laura, heeft u een beurt gehad?” Al mijn klasgenoten begonnen te lachen. Maar goed, waarom vertel ik je dit? Bij PolderWebcamsex.com kun je tegenwoordig webcammen met Juf Laura. Niet met mijn Juf Laura van vroeger (die is deaud) maar met de heerlijke rondborstige JufLaura van 36 jaar uit Groningen. Webcamsex met deze leuke milf is een lesje sexuele voorlichting, maar niet over de bloemetjes en de bijtjes, maar over seksspeeltjes en geile standjes.

Op haar profielpagina van PolderWebcamsex.com schrijft deze blonde milf:

Lovense Lush aanwezig, welke man wil echt met mij spelen en me laten komen en trillen van genot? ? Veel geile speeltjes, dildo s, vibrators, butplugs! Welkom leuke man, in mijn privé paradijsje! Waar lust en genot centraal staan.”

Ik besloot met Juf Laura te gaan chatten en ging haar chatbox binnen. Juf Laura zag me binnenkomen, dus ik typte in mijn chatvenstertje: Hallo, Juf Laura!” Weet je wat Juf Laura toen deed? Ze stond op uit haar stoel en begon in haar handen te klappen en te zingen:

“Hallo allemaal,
wat geil dat je er bent
Ben je voor het eerst hier,
of ben je al bekend?

Stamp met je voeten
zet je handen in je zij.
Ik ben Laura
en wie ben jij?”

Ik kreeg ‘m niet meer omhoog.

Wil je webcamsex met Juf Laura? Ga dan naar PolderWebcamsex.com.