Respect voor HetGeileDing

Webcamsex op Polderwebcamsex.com

Naar de vrouwtjes fluiten, dat deed ik vroeger graag. Zei ik ‘vrouwtjes’? Pardon. Ik riep ook weleens: “Lekker kontje heb je!” of alleen maar (heel hard): “Lekker ding!” Maar tegenwoordig word je voor het maken van dit soort complimenten opgepakt. Door de Rotterdamse of Amsterdamse politie. Je mag het zelfs niet denken, want dan slaat de gedachtepolitie je in de boeien. Weet je wat ik vroeger ook graag deed? In de billen van de buurvrouw knijpen. Maar ook dat mag niet meer. Ook niet als je een billenman bent. Laat ik het maar bekennen: ik was een van de eersten die op #Metoo stond. De vrouwtjes hadden me opgehangen aan de hoogste boom. Daar hing ik dan, in mijn blote reet. Met een stijve!

Ik durf nu NIKS meer!

Maar zal ik je eens wat vertellen? Vrouwen zijn vaak veel erger! Zo’n vrouw is webcamgirl HetGeileDing. Die fluit naar zichzelf! Zo lekker vindt zij zichzelf. Even tussendoor… HetGeileDing is 39 jaar oud en komt uit Breda. Zij schrijft op haar profielpagina het volgende bericht: “Ik ben een vriendelijk persoon en ik heb veel fantasie. Ik geniet van de gelegenheid om aan jouw wensen en verlangens te voldoen. Ik ben erg open en erotisch. Ik heb mooie lippen, lekkere tieten met harde tepels.”

Hoe ik dat weet dat zij naar zichzelf fluit? Ik chatte laatst met haar, opeens zei ze: “Ik moet even mijn lippen bijstiften.” Ik wilde vragen: “Welke lippen?” Maar ik durfde niet. HetGeileDing pakte haar lippenstift en spiegeltje en tuitte haar lippen. Ik zat er met mijn neus bovenop. Ik dacht nog: “Wat een lekker pijpmondje!” Maar ik zei het NIET. Durfde niet. En toen opeens begon HetGeileDing naar zichzelf te fluiten. En ze riep, knipogend: “Lekker ding!” Daarna legde ze haar make-up spulletjes weer weg en keek weer geil naar me in de webcam. Weet je wat ze toen zei? “Jij vindt dit vrouwtje met dat geile kontje wel een lekker ding, hè?” Ik schrok. ‘Vrouwtje’? ‘Geil kontje’ ‘Lekker ding?’ Ik zag me alweer voor de zoveelste keer staan op #MeToo. Ik begon te zweten en kreeg een rode kop en mijn pik liep leeg. Ik schudde vlug met mijn hoofd en stamelde: “Nee hoor! Ik vind jou GEEN vrouwtje met een geil kontje. En je bent ook helemaal GEEN lekker ding!”

Ze werd WOEDEND !!!

Wil je webcamsex met HetGeileDing? Ga dan naar PolderWebcamsex.com.